Böngészője nem támogatja a JavaScript-et!
Borostyán Pince Sukoró
 
 
 

Borostyán Pince Sukoró

Szeretettel várjuk a sukorói pincesoron található, több mint 300 éves löszbe vájt pincénkbe, ahol állandó 13°C-os hőmérsékleten érlelődnek pincészetünk fehér- és vörösborai. A pincét a törzsvendégeimen kívül rendszeresen látogatják borokat kóstolgató csoportok, cégek, baráti társaságok. Gyakoriak a csapatépítő tréningek. A borkóstolásokon igény szerint részletes szakmai információt adok az általam termelt borokról, azok paramétereiről, valamint készítésük technológiájáról. Vendégeinknek lehetőséget adunk tetszőleges számú és fajtájú borok kóstolására az aktuális teljes készletből. Ennek köszönhetően könnyebb kiválasztani, hogy melyik borból kívánnak fogyasztani, vagy vásárolni.
Téli időszakban a kőből kirakott fedett és zárt pince előtérben tudunk vendégeket fogadni. Nyáron fedett külső terasz áll a vendégek rendelkezésére.
A borok mellé, előzetes beljelentkezés  és igény esetén minden évszakban hidegtálakat szolgálunk fel, saját tartású sertésekből készült sonkát, kolbászt, szalonnát, hagymával, savanyúsággal, a házias ízeket kedvelők legnagyobb örömére. Előzetes egyeztetéssel egytál ételt is kérhetnek kedves vendlgeink.

Vendéglátás

A borok mellé, előzetes beljelentkezés  és igény esetén minden évszakban hidegtálakat szolgálunk fel, saját tartású sertésekből készült sonkát, kolbászt, szalonnát, hagymával, savanyúsággal, a házias ízeket kedvelők legnagyobb örömére.

 

 


 


 
GalériaFotógalériaSzilasi Pince Facebook oldalaFacebook